Om oss

Stories Media ble etablert i 2018 av annonseringseksperter som har jobbet med alt fra egne merkevarer til de største merkevarene i verden. Vårt mål er å bruke vår kompetanse til å hjelpe flere bedrifter med å lykkes med digital markedsføring, ved å skape mer verdi for bedriften og deres kunder.

Dette er verdier vi setter høyt hos oss:

  • Jobbe tettere sammen med merkevarer.
  • Vi tenker datadrevet. Valg tas utfra datainnhenting og vi tester nye ting kontinuerlig for å optimalisere leveranser.
  • Innovativet og kreativitet for å oppdage og være først på de nye trendene.
  • Gjennomføringsevne for å oppnå vekst.
  • Transparent tilnærming til arbeidet vi gjør. Vi deler alle tall og informasjon med de vi jobber med.

Vi har stor tro på at salg og digital markedsføring er det mest sentrale for at et selskap skal lykkes i dag. Med et bredt perspektiv hjelper vi merkevarer med strategi og hands-on arbeid for å finne de rette kundene ved hjelp av riktig kommunikasjon, og konvertering av trafikken.

Stories skiller seg fra andre selskaper ved at vi legger all vår tid og energi i å levere høy kvalitet i sosiale medier og digital annonsering. Vi ønsker  å jobbe tett med alle merkevarene vi samarbeider med, for å virkelig sette oss inn i målene vi setter sammen.

954 44 768

Kontakt oss

Vår portefølje

Vår portefølje består av både av store selskaper som ønsker få mer ut av markedsføringen og mindre selskaper som har en stor ambisjon om vekst. Vi utvikler flere av våre egne systemer for å jobbe mer effektiv, slik at vi får det meste ut av tiden vi bruker på samarbeidspartnerne våre. Her er noen av de vi jobber med:

Les mer om

Vil du vite hvordan du kan lykkes med digital markedsføring? Kontakt oss for en uforpliktende prat

Vi verdier

Brenne for faget og kundene

Gjennomføringsevne

Datadrevet

Innovativitet

Transparens

© Kopirett – Stories Media