Slik jobber vi

Stories Media er et selskap som har spisskompetanse på digital annonsering og vi bruker vår unike bakgrunn til å skape verdi for selskaper. Vi hjelper merkevarer med å lage en klar strategi for hvordan de oppnår vekst og gjennomføre strategien ved å finne personer som med høy sannsynlighet er interessert i produktene, og senere konvertere denne trafikken om til kunder på nettstedet.

Vi legger fokuset og arbeidet på vår egen vekstmodell for at merkevarer skal oppnå suksess.

  1. Annonsering og målretning i digitale kanaler for å finne de rette personene, i rett kontekst.
  2. Lage annonser som er tilpasset og laget av eksperter på sosiale og digitale medier, slik at budskapet stemmer overens med konteksten vi ønsker å kommunisere med kundene våre i. Dette sikrer at selskapet fremstår på riktig måte og budskapet kommer tydelig frem.
  3. Landingssiden er laget med tanke på å skape gode brukeropplevelser og konvertere trafikk på nettstedet. Uten en god landingsside vil vi bruke annonsekroner på å nå ut til et publikum, som aldri kommer til å ønske å kjøpe noe fra oss.

Eksperter på sosiale medier

Stories Media bruker sin ekspertise fra internasjonale selskaper til å hjelpe merkaverer med å skape mer verdi i sosiale sider. Vår erfaring er at mange selskaper jobber kontinuerlig med å forbedre sitt eget nettsted, men bruker for lite tid til å optimalisere sine egne sosiale kanaler. Hele 3 av 5 sidevisninger på internett er i gjennom Facebook og med en enorm rekkevidde kan vi nå publikummet vårt i ulik kontekst på blant annet Instagram, YouTube, SnapChat, Twitter og LinkedIn.

Datadrevet tilnærming

Med en datadrevet metode jobber vi med å finne de riktige digitale løsningene for merkevarene i dag, og kontinuerlig optimalisere for å skape de beste brukeropplevelsene over tid. Big data og analyse av tall har kommet øverst på prioriteringslisten til selskaper, og i den digitale transformasjonen vi nå befinner oss i, kan vi samle den informasjonen vi trenger for å gjøre bedre veivalg for selskapet.

954 44 768

Kontakt oss

Les mer om

Vil du vite hvordan du kan lykkes med digital markedsføring? Kontakt oss for en uforpliktende prat

Vi verdier

Brenne for faget og kundene

Gjennomføringsevne

Datadrevet

Innovativitet

Transparens

© Kopirett – Stories Media