Instagram

Skap vekst med Instagram

Instagram er en av de raskest voksende sosiale mediene og det har blitt et svært lukrativt medium for merkevarer  for å nå ut til publikummet sitt. Instagram er en plattform hvor vi kan bygge samfunn og kommunisere med følgerne våre ved å inspirere og dele eksklusivt innhold. Instagram er ikke bare et kraftfullt sted å bygge merkevare, men det kan også bli en stabil plattform for å generere leads og salg hvis det gjøres riktig.

For å lykkes på Instagram handler det om å forstå følgerne sine, publisere bra innhold og levere det i rett kontekst. Det er også viktig å legge en god strategi for hvordan man skal nå ut til de rette menneskene og bygge følgerbasen større over tid. På denne måten kan vi skalere Instagram og bygge gode relasjoner mot en engasjert publikum.

Hvordan jobber Stories med Instagram?

Vi hjelper deg med å forstå hvilke mennesker du skal nå ut til, og lager strategien for hvordan du skal skalere kontoen din på best mulig måte. Når vi har lagt grunnlaget for hvordan du lykkes på instagram, lager vi en detaljert publiseringsplan for hva og hvordan du skal poste kvalitetsinnhold som skaper verdi for publikummet ditt.

Videre gir vi deg riktig verktøy til og  kontinuerlig forbedre kontoen din og analysere verdien som Instagram skaper direkte for din merkevare. Dette er teknikker som brukes i en kontinuerlig læringsprosess, som vil gi økt verdi for følgerne og merkevaren din over tid.

Hvilke merkevarer passer Instagram for?

Instagram passer for alle merkevarer og privatpersoner som ønsker å nå ut til et større publikum.

Har du spørsmål, eller ønsker hjelp med din instagram-strategi ta kontakt!

Les mer om

Vil du vite hvordan du kan lykkes med digital markedsføring? Kontakt oss for en uforpliktende prat

Vi verdier

Brenne for faget og kundene

Gjennomføringsevne

Datadrevet

Innovativitet

Transparens

© Kopirett – Stories Media