Facebook

Skap vekst med Facebook

Facebook er det største sosiale mediet i verden med 2,2 milliarder månedlige aktive brukere. Facebook skiller seg fra andre medier ved å være et fantastisk sted for å bygge samfunn, dialog, engasjement og salg, ved å ha en stor rekkevidde når vi ønsker å nå ut til flere kunder. Dette gjør at det har blitt den viktigste plattformen å være på for mange bedrifter og et “must have” som en del av markedsstrategi.

Tross Facebook sin størrelse, er fortsatt satsningen på mediet undervurdert av flere merkevarer. Vi bruker millioner av kroner på optimalisering, A/B-testing og forbedre brukeropplevelsene på våre egne plattformer, og legger ofte lite tid til å bygge bedre opplevelser for følgerne på de sosiale mediene. Dette gir selskapene som jobber kontinuerlig med å bygge samfunnet på Facebook med en konsistent publiseringsstrategi et enormt konkurransefortrinn. Ved å bygge opp dette som en trafikkanal på riktig måte vil Facebook ikke bare være en fantastisk måte å bygge merkevare, men også kunne måles som en direkte kilde for salg.

Hvordan jobber Stories med Facebook?

Vi hjelper merkevarer med å forstå hvem de kommuniserer med, hvordan man skal snakke til målgruppen og bygge opp et samfunn over tid. Vi lager også en detaljert publiseringsplan som gjør at selskaper kan publisere rett innhold, i rett kontekst og tid. Ved å analysere konkurrentene dine finner vi ut hva andre i din bransje lykkes med. På bakgrunn av dette lager vi en strategi med konkrete tiltak til forbedringer for å ta markedsandeler fra lignende aktører på Facebook.

Vi bruker også verktøy og teknikker for å måle den direkte verdien du får ut av å jobbe med den organiske trafikken til Facebook, og lager rapporter som gjør at merkevarer kan følge utviklingen dynamisk. Basert på analyser og læring, hjelper vi deg med å ta Facebook fra å være kun en kanal for merkevarebygging til å bli en stabil kilde for trafikk og konverteringer.

Hvilke merkevarer passer Facebook for?

Facebook er en kanal som alle merkevarer må være på. Facebook er en kanal for deg som ønsker å bygge merkevare, skape et tettere forhold til kundene dine og konvertere mer trafikk fra digitale kanaler.

Har du spørsmål, eller ønsker hjelp med din Facebook-strategi ta kontakt!

Les mer om

Vil du vite hvordan du kan lykkes med digital markedsføring? Kontakt oss for en uforpliktende prat

Vi verdier

Brenne for faget og kundene

Gjennomføringsevne

Datadrevet

Innovativitet

Transparens

© Kopirett – Stories Media